Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Aspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo niet te dunne asperges * 75 gram boter * 2 eetl. bloem * 1 kruidenbouillonblok * flinke theelepel suiker * 1 eierdooier * kopje room of[...]
Bron: smulweb.nlAsperges - ze zijn er weer . Twee weken eerder dan andere jaren, vertelt de teler Custers in het filmpje van de Limburgse omroep. Op de markt zag ik op acht[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAspergesoep maak ik altijd van asperges uit een potje, zo kun je het wat vaker eten dan alleen in het aspergeseizoen, want we vinden deze soep erg lekker.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit is een tweede versie van de aspergesoep die ik al eerder plaatste. Daarbij pureerde ik met de staafmixer een gedeelte van de asperges. Bij dit recept doe[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je asperges gegeten heb zit je natuurlijk met een hoop schillen en uiteindjes. Niet weggooien, je kan er makkelijk heerlijke soep van maken. Dit kan je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVoor dit recept ga ik er een beetje van uit dat je vandaag ook asperges hebt gekookt en gegeten. Zie hiervoor het recept 'Klassieke Asperges' . De schillen en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAsperges kook ik altijd liggend in een pan, maar daarvoor moet ik ze wel eerst op maat snijden. De twee centimeter lange stukjes die van de asperges af gaan[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAspergesoep natuur, geserveerd met een toets van mosterd met absynth. Het wordt precies een beetje frisser, we krijgen zin in een warm soepje. Voorraad in de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is weer aspergetijd! Heerlijk! Zowel de groene als de witte :) Van de week soep gemaakt, lekker met rauwe ham en ei erdoor, zonder room of andere[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl500 gram Asperges 400 mililiter hete groente- of kippenbouillon 100 mililiter kookroom 1/2 bosje verse kervel 1 eetlepel boter 1 ui gesnipperd zout versgemalen[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl