Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Curry... Nog geen 10 jaar geleden zou ik bij dit woord gedacht hebben aan 'currysaus', de saus die je bij de snackbar over je frikadel speciaal krijgt...[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijk pittig gerechtje dat snel klaar is. Ik heb dit gerecht gemaakt met restjes die in de diepvries lagen en wat ik zoal in huis vond. Dit kan ook[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 300 g basmatirijst 600 g sperziebonen 1 blik kokosmelk (400 ml) 3 bosuitjes 3 tomaten 3 eetlepels zonnebloemolie 1 schaal rundvleesreepjes[...]
Bron: ah.nlCurry... Nog geen 10 jaar geleden zou ik bij dit woord gedacht hebben aan 'currysaus', de saus die je bij de snackbar over je frikadel speciaal krijgt...[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit is een sinds jaren beproefd recept, vandaag heb ik het voor het eerst in de slowcooker gemaakt. Deze milde curry is geïnspireerd op de Indiase keuken, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr runderriblappen met vet, in blokjes zout en peper naar smaak 3 eetlepels olie 1 grote ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes, fijngesneden, 2 tl geraspte gemberwortel, 3 teentjes knoflook geperst, 2 el kerriepoeder (of garam masala, liefst zelf[...]
Bron: smulweb.nlUitgangspunt voor dit gerecht was een stukje verse gemberwortel wat al een paar dagen op mijn aanrecht lag te slingeren. Zonde om weg te gooien, dus mijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comUitgangspunt voor dit gerecht was een stukje verse gemberwortel wat al een paar dagen op mijn aanrecht lag te slingeren. Zonde om weg te gooien, dus mijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com