Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Als ik kippensoep maak (of kroketten) maak ik eerst echte kippenbouillon als basis. Smaakvol, geurig en het bevat veel voedingstoffen. Een goede bouillon is[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlKippenbouillon 2,5 Kilo Kippenvleugeltjes 1 Grote ui, fijngesneden 75 gr. Wortel, in dunne plakjes gesneden 100 gr. Champions, in dunne plakjes gesneden 2[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 1 scharrelkip 2 stuks prei 1/2 winterpeen ((1 stuk 250 g), in stukken) 2 uien (grof gesneden) 4 stengels bleekselderij (grof gesneden) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine ui 1 dunne prei 1 kleine winterpeen 1 theelepel zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 3 takjes peterselie 2 takjes selderij 2 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 80 g Zaanlander 3 jaar oud 350 ml kippenbouillon met kipvlees (pot) 3 potten kraanwater 15 g platte peterselie 2 kipsaucijzen 1 dunne prei 1[...]
Bron: ah.nlAls ik kippensoep maak, maak ik eerst echte kippenbouillon als basis. Smaakvol, geurig en het bevat veel voedingstoffen. Een goede bouillon is dik geworden[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 kipkarkas, of de botten van 4 stukken kip (of verse kipvleugels die u eerst bruin braadt) 1 ui, grofgehakt 1 grote wortel, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 liter bouillon 2 kilo kipdelen, in stukjes 1/2 bol knoflook, ongepeld 5 stengels bleekselderij, grof gehakt 2 middelgrote[...]
Bron: allrecipes.nl-1 el boter -1 ui (in ringen gesneden) -1 prei (in ringetjes) -2 tenen knoflook (gepeld en gehalveerd) -1 liter kippenbouillon -een paar takjes verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 St. kleine ui 1 St. dunne prei 1 St. kleine winterpeen 1 Tl. zwarte peperkorrels 2 St. kippenbouten 3 Takjes peterselie 2 Takjes selderij 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 kilo kip, zonder vel, in stukken 3 stengels bleekselderij, met bladeren 1 wortel, geschild en in vieren gedeeld 1/2 ui, in[...]
Bron: allrecipes.nl