Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 6 recepten
Zondag was het weer zo ver! Een wat-zullen-we-doen-dag waarop we uiteindelijk besloten een taart te maken. Het werd een kersen monchou taart. Ik moet eerlijk[...]
Bron: evelijn.blogspot.nlKersen Ricotta Mousse. Om kersen te eten hoef je niet te wachten tot het kersentijd is. Kersen uit pot zijn makkelijk te gebruiken om lekkere toetjes van te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVan de monchoutaart die ik laatst maakte bleef nog een restje kersen over. Bij de natuurwinkel zag ik sinds maanden weer eens een pakje Soyatoo room staan. Ik[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen clafoutis is een heerlijk nagerecht. Het komt oorspronkelijk uit de keuken van midden-Frankrijk en wordt dan gemaakt met rijpe zwarte kersen. Vooral in de[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlKersen, zongerijpt, zacht en zoet en heerlijk zomers!!! 1 bak kersen (500 g) 6 el kristalsuiker fijn 1 citroen, schoongeboend 1 vanillestokje, in de lengte[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr grote zoete kersen met steel 1 bekertje volle room 3 eetl suiker 4 eetl Amaretto of een andere amandellikeur 4[...]
Bron: allrecipes.nl