Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij eten het deze week weer en omdat het zo lekker is. Hier het recept. Vispannetje uit de oven 400 gram aardappels in dunne plakjes 4 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIs een heerlijk recept van Jamie Oliver uit Jamie's Diners en is vrij eenvoudig om te maken. Ik heb het al een stuk of 3 keer gemaakt en iedere keer is het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers.: 150 g kabeljauw gemengde zeevruchten, garnalen (diepvries) geraspte pecorino of andere kaas Voor de aioli: 1 eidooier 1 eetlepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKurkuma... Je kent het of je kent het niet ;-) Maar voor degene die het nog niet kennen, kan het wel een leuke kennismaken worden. Ik leerde het kennen via een[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beEen lekker recept van Janneke Philippi . Ze is vaste kracht bij Delicious en radio Mangiare en heeft een nieuw kookboek op haar naam staan: stoven bij Janneke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 blik bouillabaisse 1 klontje boter 1 dl room 300 gr graatloze kabeljauwfilets 1 glas witte wijn 300 gr zeevruchtencocktail (diepgevroren)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blik bouillabaisse 1 klontje boter 1 dl room 300 gr graatloze kabeljauwfilets 1 glas witte wijn 300 gr zeevruchtencocktail (diepgevroren)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl