Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Soms denk je met warme gevoelens terug aan kortstondige ontmoetingen. Om diverse redenen blijven die momenten in je gedachten steeds terugkomen. Dat was[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comElk jaar, in de laatste week voor Kerst, heb ik op mijn werk een Kerstontbijt. Gezellig! Alle collega’s komen dan vroeg uit bed, rijden in het donker[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa de avondmaaltijd komt meestal wel een toetje op tafel. In de keuken van Johanna is dat een 'must'. Vaak kies ik voor een kant-en-klaar dessert. Gemakkelijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat doe ik op zaterdagmiddag? Er zijn geen afspraken gepland, de boodschappen zijn gedaan, de klusjes zoals de heg knippen, de straat aanvegen, de auto wassen[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoordat ik de fles Limoncello helemaal soldaat maak, wilde ik toch nog een dessert maken met deze heerlijke likeur. Dit nagerecht stond dan ook op het menu[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoewel de herfst zijn intrede heeft gedaan, kon ik de verleiding niet weerstaan een ijsdessert te maken. Twee reden waarom nu: Ten eerste heb ik pas geleden[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEindelijk, de winter laat zich even zien. De stormachtige wind gaat gepaard met regenbuien en af en toe zelfs natte sneeuw. Ook worden er hagelbuien[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen kille, mistige zondagochtend. Geen zin in een wandeling of een fietstocht. Hoewel er staat geen wind, dus dat is wel een voordeel. Nee, echt geen zin om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMijn keuken is op dit moment met minstens de helft van het normale oppervlak gereduceerd. Niet omdat ik een nieuwe krijg maar omdat de pui vervangen moest[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIn mijn allereerste blog publiceerde ik het recept van een heerlijke cake. Appelcake met amandelspijs en gember . Een favoriet van mij die ik al vele malen[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDeze taart heb ik gebakken met nog in het achterhoofd de vakantie naar de Franse kust. Niet de zonnige Mediterrane kust maar de Normandische kust. Een mooie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe keuken van Johanna is weer in bedrijf. Ik moet nog even mijn weg vinden, want bijna al het keukeninventaris heeft wel een nieuwe plek gekregen. Maandenlang[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe kersentijd is al weer aangebroken. In de winkel en op de markt zijn de kersen volop verkrijgbaar. Het valt mij op dat er zo weinig kersen van Nederlandse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet is nog net geen lente op de kalender. Nog steeds staat er een snijdende koude wind en het voelt waterig koud aan buiten. De gevoelstemperatuur is erg[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet is altijd een leuke bezigheid om soesjes te maken. De receptuur is eenvoudig: 100 + 100 + 100 + 100 + 4 = een goed soezendeeg. Verder is het opletten of[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com