Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Deze maand is Pauline van "Uit Paulines Keuken" de host van het Foodblogevent. Als thema koos zij "High Tea". Dit is mijn bijdrage; deze héérlijke cake met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 ml slagroom - 100 g boter - 500 g kataifideeg - 4 el fijne semolina - 1 bol buffelmozzarella - 200 g kaymak - 2 dl sinaasappelsap - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g lemoncurd - 1-2 el limoncello (of evt. citroensap) - 125 ml crème fraîche - 250 g mascarpone - 1 grote meringue van V&D -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 200 g ontpitte dadels, grof gehakt - 200 ml melk en nog een scheutje - 250 g boter, op kamertemperatuur - 280 g zelfrijzend bakmeel - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 230 g verse dadels, ontpit en klein gesneden - 1 tl bakpoeder, gezeefd - 4 el extra vergine olijfolie - 220 g fijne kristalsuiker - 1ei - 1 tl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 160 g bloem - ½ tl bakpoeder - ½ tl baking soda - 1 tl kaneel - ¼ tl kruidnagelpoeder - 1 groot ei - 1 eidooier - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 110 g fijne kristalsuiker - 2 sinaasappels, fijngeraspte schil en sap - 5 eieren - 2½ dl slagroom - 1 tl gemalen kardemon - 200 g dadels[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - rasp en sap van 1 (bio)citroen - 2 el fijne kristalsuiker - 80 ml limoncello - 325 g lemoncurd - 250 g verse, stevige roomkaas - 250 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de meringue: - 2 grote eiwitten - 300 g lichtbruine basterdsuiker - 30 ml water Ingrediënten voor de cake: - 115 g zachte roomboter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 200 g ontpitte dadels, grof gehakt - 200 ml melk en nog een scheutje - 250 g boter, op kamertemperatuur - 280 g zelfrijzend bakmeel - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 5 à 6 appels zoet of zuur - sap van 1½ citroen - 4 eieren, gesplitst - 150 g fijne kristalsuiker - 140 g bloem - 2 el gesmolten boter - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 3 el sesamzaad - 8 dadels (schaal van 250 g ) ontpit - 250 g volkorenmeel + 1 el extra - 125 g boter, op kamertemperatuur - 125 g lichtbuine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de bodem: - 225 g bloem - 160 g koude roomboter, in kleine blokjes - 80 g witte basterdsuiker - 1 eigeel (bewaar het eiwit) - een snuf zout[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g zachte boter - 100 g kristalsuiker - 125 g poedersuiker - 4 rijpe bananen - 2 eieren - 175 g bloem - 1 tl bakpoeder - ½ tl kaneel -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - sap en rasp van één sinaasappel - 50 g sultana rozijnen - 150 ml zonnebloemolie - 2 eieren - 140 g lichtbruine basterdsuiker - 85 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 120 ml olijfolie + wat extra voor de vorm - 2 grote eieren - 200 g suiker, plus 2 el om te bestrooien - 120 ml sinaasappelsap of droge witte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het fonceerdeeg: - 125 g boter - 125 g witte basterdsuiker - 3 g zout - ½ ei - 1 el (15 g water) - 250 g bloem - 5 g bakpoeder Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 250 g tarwebloem - 100 g boter op kamertemperatuur - 100 g poedersuiker - rasp van 1 citroen - ½ ei, losgeklopt - 1 eidooier[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 100 g bloem - 100 g koude boter - 100 g suiker - 75 pecannoten, grof gehakt - rasp van een sinaasappel - snufje zout - boter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 eieren, op kamertemperatuur - 225 g lichtbruine basterdsuiker - 300 ml zonnebloemolie - 500 g wortels, geraspt - 300 g zelfrijzend bakmeel,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g verse frambozen - 100 g basterdsuiker - ½ citroen - sap van 1 sinaasappel - ca 18 lange vingers - 1 eigeel - 125 g mascarpone - 125[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com