Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Dit appeltje kwam ik tegen op Pinterest. Ik heb mijn eigen recept voor appeltaartdeeg erop los gelaten. En het ziet er leuk uit, maar het is wel een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet boekje dat ik op Marktplaats kocht heette: ‘De maaltijd en de keuken in de middeleeuwen’. Het was een oudje uit 1904, wat de voornaamste reden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOntiegelijk, onbetamelijk en verschrikkelijk lekker. Dit zou je elke dag willen eten, maar dat zou een slecht plan zijn. Het is namelijk wat eh…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk maakte dit voor de kerst, maar haal het recept nog eens tevoorschijn voor de paasdagen, want het is beslist een spektakelstuk en echt iets voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan de klassieke puddingen is dit zeker wel een persoonlijke favoriet! Maar hij is niet voor kinderen bedoeld. Er zit namelijk een zeer stevig glas drank[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn..... we zijn al weer zes jaar verder! Vandaag vier ik mijn blogverjaardag maar weer eens. Met taart natuurlijk. Eentje die je beslist eens moet maken. Deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog een bananencake? Hadden we er daar al niet genoeg van? Eh nee dus… Cake blijft gewoon de beste manier om die bruine, overgebleven bananen op te maken[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie bara brith van laatst? Laat maar zitten; ik heb al weer iets veel beters, hoewel het recept sterk leunt op die cake uit Wales. Ook in deze cake (of is het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn totaal zette ik anderhalve kilo groente op tafel. Ik hield mijn hart vast, maar ik kwam met een sterk wapen: gorgonzolasaus. Mijn kinderen worden daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZozo… even niet opletten en je bent vijf jaar verder. Met 537 recepten. Driewerf ¹ hoera voor Eerst Koken, want het blog viert deze week zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat heeft u deze zomer allemaal vanuit verre landen meegesleept naar huis? Zat er nog iets bruikbaars bij, of had u eenmaal thuis geen idee meer wat ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, zo ziet pistache-ijs er nou uit wanneer je er geen kleurstoffen bij doet. Nu waren mijn pistachenoten niet zo mooi groen als ik ooit eerder kocht (foto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSuikerbrood staat eigenlijk hoog op de lijst van zaken die ik best wil eten, maar niet mag. Nou ja, ik MAG het wel, maar ik weet wel beter… Want op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWelkom terug in het kookboekenmuseum waar oud en beduimeld worden gekoesterd. Het gebeurde op een dag dat ik op de A12 reed en mij opeens vanuit het niets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog nooit gemaakt zo'n worteltjescake. Nu dus wel. De olie maakt 'm sponzig, sappig, hij is erg lekker. Een toppertje voor bij de high tea! Stel je gaf een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, wat was het etymologisch gegraaf weer leuk dit keer. Deze moet ik even met jullie delen, hoor. Het gaat om het toetje Knickerbocker Glory. Of nou ja,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl