Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Koekjes zijn altijd een goed idee. Weer of geen weer, zomer, winter, ik eet altijd koekjes. Aangezien het soms goed is om een wat gezondere keuze te maken dan[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlvoor 8 personen 300 gr meel. 200 gr roomboter of margarine ijskoud in blokjes. 100 suiker. 2 eidooiers. 2 sl ijskoud water. 300 gr kersen/citroen/sinaasappel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor de taartbodem: - 150 g koude boter, in blokjes - 250 g bloem - 25 g poedersuiker - 1ei - ½ el koud water Voor de vulling: - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWat doe ik op zaterdagmiddag? Er zijn geen afspraken gepland, de boodschappen zijn gedaan, de klusjes zoals de heg knippen, de straat aanvegen, de auto wassen[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAls variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEerder vanavond bakte ik deze simpele en lekkere cake. We hebben hem natuurlijk geproefd, maar het grootste stuk is voor morgen, als snoeperij tussen alle[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 8 personen 125 g tarly 4 eetlepels meergranenrijst 4 eetlepels rozijnen 8 gewelde abrikozen 4 gedroogde vijgen 75 g suiker 1 eetlepel custardpoeder 2[...]
Bron: smulweb.nl200 gram bloem 2 theelepels bakpoeder 1/4 theelepl zout 150 gram zachte (room) boter 150 gram witte basterdsuiker 3 eieren 1 eetlepel geraspte citroenschil[...]
Bron: smulweb.nl3 eieren; 75 gram bloem; 80 gram suiker; 60 gram niet al te fijn gehakte ongezouten pistachenootjes (amandelen kan ook); 60 gram gesmolten boter; 1/4 zakje[...]
Bron: smulweb.nlVandaag weer een klusdag! De nieuwe tegelvloer in de keuken. Mijn vader arriveerde rond de klok van 08.15 uur met pruimen uit de tuin van hun Belgische[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVijgentaart Zondag, 19 Oktober 2014 Ik zie nog mijn schoonmoeder bij ons binnen komen lopen afgelopen zomer met een zak vol met verse vijgen uit eigen tuin en[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlIngrediënten 4 gedroogde vijgen ((zak 250 g), in stukjes) 75 ml rode port 100 g suiker 3 blaadjes gelatine wit (pakje 12 stuks) 1 beker slagroom (250 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g tarly (pak a 500 g) 4 eetlepels meergranenrijst 4 eetlepels rozijnen 8 gewelde abrikozen (zakje a 200 g) 4 gedroogde vijgen 75 g[...]
Bron: ah.nlDe granaatappel, alweer zo'n superfood van moeder natuur. Eet ze vers want de (supermarkt)sapjes met granaatappel(smaak) bevatten heel veel suikers. Verse[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDe herfst heeft zijn intrede gedaan. En het appelseizoen is officieel geopend. En ik had nog een restje Père Magloire in de fles die ik meekreeg na mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept is van Clara ten Houte de Lange, kookboekenschrijver en voormalig hoofdredacteur van de Tip. Ze bedacht dit recept als variatie op de machtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl