Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Keukenscheikunde is soms zo mooi dat je er wel uren naar zou kunnen kijken. Eiwitten die worden opgeblazen tot stijve wolken, vlees dat bruin wordt,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTwee jaar geleden dineerde ik in Brussel bij ’t Spinnekopke , een vroegere herberg en tegenwoordig restaurant met een Belgische keuken. We aten er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, zo ziet pistache-ijs er nou uit wanneer je er geen kleurstoffen bij doet. Nu waren mijn pistachenoten niet zo mooi groen als ik ooit eerder kocht (foto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe weespermop… zo simpel, maar tegelijkertijd zo lekker: een knapperig suikerkorstje van buiten en zacht spijs van binnen. Meer dan amandelen, suiker en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlleen even een foto tussendoor: ik ben een sukkel in het maken van knap gebak, maar vond deze toch wel aardig. Mijn meiden zijn afgelopen week drie geworden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeel 12 van Chef Mama vs The Real Thing Over het hoe en waarom van het koken van producten die je beter en goedkoper in de supermarkt koopt, klik hier voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGoed, wie wekelijks naar de Weight Watchers gaat, moet nu maar even wegklikken. Gecondenseerde melk, dat hemelse goedje, die witte melkstroop, wordt namelijk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept komt van een Amerikaans blog ( The Proud Italian Cook ) dat wordt geschreven door een moeder, met ongetwijfeld Italiaanse roots. Ze heeft er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeel 2 van Chef Mama vs The Real Thing Over het hoe en waarom van het koken van producten die je beter en goedkoper in de supermarkt koopt, klik hier voor deel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had maar weer eens crème brulee gemaakt, maar dan blijf je met een paar eiwitten zitten. Die zijn heel goed in te vriezen voor later gebruik, maar voor een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlde laatste hand wordt er aan gelegd... In een bak invriezen kan ook hoor (met aardbeiensaus erdoor?!), maar in bevroren toestand is het net even te hard om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie bara brith van laatst? Laat maar zitten; ik heb al weer iets veel beters, hoewel het recept sterk leunt op die cake uit Wales. Ook in deze cake (of is het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlrommelig, maar lekker De eerste rabarberrecepten van het jaar kwamen al weken geleden voorbij op het internet, maar op de rabarber uit eigen tuin was het nog[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan de klassieke puddingen is dit zeker wel een persoonlijke favoriet! Maar hij is niet voor kinderen bedoeld. Er zit namelijk een zeer stevig glas drank[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk maakte dit voor de kerst, maar haal het recept nog eens tevoorschijn voor de paasdagen, want het is beslist een spektakelstuk en echt iets voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl