Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 206 recepten
Ingrediënten Porties : 10 120 ml water 1/4 theelepel zout 150 gr suiker 500 gr chocolade, in stukjes 225 gr boter, in blokjes gesneden 3 hele eieren 3[...]
Bron: allrecipes.nlAl twee weken lag er een bakje met chocolade-botercrème in de diepvries te wachten tot ik een goede gelegenheid had om er iets mee te maken. Die gelegenheid[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comvoor 8 personen 300 gr meel. 200 gr roomboter of margarine ijskoud in blokjes. 100 suiker. 2 eidooiers. 2 sl ijskoud water. 300 gr kersen/citroen/sinaasappel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de vanillevla: 250 ml melk 3 eierdooiers 75 g suiker 35 g patentbloem 2 zakjes vanillesuiker Voor de kersenvulling: 1 kleine pot kersen[...]
Bron: smulweb.nl100 g boter 1 pot ontpitte kersen 75 g bloem 200 g gemengde bosvruchten (diepvries) 50 g cacaopoeder 20 cl kirsch 6 eieren 150 g pure chocolade 250 g witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 40 personen Recept voor ca. 40 wafels 1 kg bloem 500 Gr. Basterdsuiker 10 zakjes vanillesuiker 350 Gr. Kristalsuiker/ mijn voorkeur gaat uit naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ½ liter slagroomijs 1 pot ontpitte kersen verse slagroom (of uit een spuitbus) cacao of poedersuiker (voor de garnering) 4 takjes munt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 225 gr rietsuiker 225g boter 2 eieren 115 ml sinaasappelsap 225g bloem 1 theelepel bakpoeder 330 gr rozijnen 225 gr geglaceerde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr basterdsuiker 5 eierdooiers het eiwit van 5 eieren 5 eetlepels melk 1 tl vanille-extract 125 gr bloem 1 1/2 tl bakpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 12 rijpe abrikozen, totaal circa 300 g 32 rijpe, zoete kersen, totaal circa 250 g, ontpit Cashewnotenroom 100 g ongezouten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de rijstpudding 45 g dessertrijst 2 el ongeraffineerde suiker 450 ml halfvolle melk 25 g gedroogde kersen, gehalveerd 30 g[...]
Bron: allrecipes.nl