Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Heerlijk gevulde speculaas, niet zo zoet als wanneer je het koopt. Alleen was het op voor er een foto gemaakt was (gewoon vergeten dus). Deeg: 250 gram bloem 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGemaakt op 8 juli Er waren nog wat bananen gelijktijdig rijp, dus maar weer eens lekkere bananenmuffins gemaakt. 225 gram bloem, 1,5 ts bakpoeder, 1/4 ts[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 26 oktober 4 plakken kruidkoek, 5 el donkere basterdsuiker, 5 dl yoghurt Verkruimel de kruidkoek en schep dit om met de suiker. In hoge glazen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zacht deeg maken van 350 gram bloem, ca. 1,25 dl melk, 1 groot ei, 2,5 ml zout, 5 ml koekkruiden, 40 gram boter in blokjes, 25 gram basterdsuiker, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is al een heel oud recept, ik heb het gekregen van een tante die nu al zo'n 30 jaar in Australië woont. Het is heel simpel, maar ook heel lekker. De koek[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke warme appeltaart. 225 gram bloem, snufje zout, 1 el fijn poedersuiker, 1 eierdooier, 150 gram boter (in blokjes), 2 el koud water; vulling: 900[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLeuk nieuw boekje van Veltman Uitgevers: het kleine dikke bakboek. Zo'n 320 bakrecepten, zit volgens mij veel lekkers bij. In ieder geval was de eerste poging[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok weer zo'n heerlijke koek die je het beste een dag van te voren kunt maken. Recept uit de Banketbakker van Cees Holtkamp. Het grote verschil met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk had een leuk nieuw speeltje binnengekregen: de deegroller van Joseph-Joseph, waarmee je heel precies en makkelijk deeg op diverse diktes kunt uitrollen (2,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLeuke foto he? gemaakt met het nieuwe toestel van B. snel receptje uit Desserts voor elk seizoen (Wiebe Andringa, 1988) 4 dl vruchtenyoghurt, 1 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke taart, je vindt het recept hier op het blog van Caroline. Daar heet de taart aardbei-kaneeltaart, maar ook met 2 theelepels kaneel vonden wij[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWij vergeten meestal foto's van toetjes te maken. Deze pudding was weer erg lekker, het recept komt uit Toveren met toetjes, 1989. Eigenlijk zo simpel, dat het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog maar een keertje deze heerlijke taart/cake gemaakt. Het was weer smullen! Dit is echt een aanrader als je eens teveel aardbeien gekocht hebt (volgend jaar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZondagmiddag 24 januari ook nog appelbollen gemaakt. Heel basic: bladerdeeg ontdooien, appeltjes schillen en klokhuis eruit halen, daarin mengsel stoppen van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgebakken op 17 maart Altijd lekker om te maken als de bananen er niet zo mooi meer uitzien! 300 gram bloem, 2,5 ml baking soda, 200 gr witte suiker, 1 ei, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit het appeltaartboek van Janneke Philippi. Lekker, maar niet echt heel speciaal (eigenlijk gewoon cakedeeg waar je appelschuifjes in duwt die omgeschept zijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com5 mei een extra dagje vrij, dus weer tijd om een brood te bakken. Het deeg is weer gemaakt in de broodbakmachine 250 ml melk, 45 gram poedersuiker, 5 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com