Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten: - 300 g zelfrijzend bakmeel - 300 g donkere basterdsuiker - 150 g havermout - 250 g roomboter - 1200 - 1500 g appels (goudrenetten) - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 160 g bloem - ½ tl bakpoeder - ½ tl baking soda - 1 tl kaneel - ¼ tl kruidnagelpoeder - 1 groot ei - 1 eidooier - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - de rasp van 1 citroen - 250 g zelfrijzendbakmeel - 80 g suiker - 150 g boter, op kamertemperatuur - 1 ei - mespuntje zout[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 125 g boter, op kamertemperatuur - 125 g kristalsuiker - 1 ei, op kamertemperatuur - 250 g bloem - 2 g bakpoeder (een kleine theelepel) Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g kristalsuiker + 25 g extra - 1½ tl espressopoeder - 1 el + 2½ tl kaneel - 235 g patentbloem - 2 tl bakpoeder - snufje zout -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 180 g bloem - 2 tl bakpoeder - 1 tl kaneel - ½ tl gemalen nootmuskaat - ¼ tl kruidnagelpoeder - snuf zout - 40 g roomboter, op[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 100 g bloem - 3/4 tl bakpoeder - snufje zout - 4 grote appels (kies 4 verschillende soorten) - 2 grote eieren, op kamertemperatuur - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 10 vellen filodeeg, of 4 croissants - 4 el gesmolten roomboter (alleen als je filodeeg gebruikt) - 200 g gemengde noten, bv. amandelen,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 350 g gedroogde dadels (medjool), fijn gehakt - 250 g rozijnen - 170 g gedroogde cranberries - 175 g roomboter, in kleine blokjes - 175 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 230 g verse dadels, ontpit en klein gesneden - 1 tl bakpoeder, gezeefd - 4 el extra vergine olijfolie - 220 g fijne kristalsuiker - 1ei - 1 tl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de meringue: - 2 grote eiwitten - 300 g lichtbruine basterdsuiker - 30 ml water Ingrediënten voor de cake: - 115 g zachte roomboter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de cake: - 150 g pure chocolade, gehakt - 150 g zachte boter - 6 eieren, op kamertemperatuur - 250 g suiker - 1 tl vanille-extract - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDeze maand is Pauline van "Uit Paulines Keuken" de host van het Foodblogevent. Als thema koos zij "High Tea". Dit is mijn bijdrage; deze héérlijke cake met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de taartbodem: - 150 g koude boter, in blokjes - 250 g bloem - 25 g poedersuiker - 1ei - ½ el koud water Voor de vulling: - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 3 el sesamzaad - 8 dadels (schaal van 250 g ) ontpit - 250 g volkorenmeel + 1 el extra - 125 g boter, op kamertemperatuur - 125 g lichtbuine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g zachte boter - 100 g kristalsuiker - 125 g poedersuiker - 4 rijpe bananen - 2 eieren - 175 g bloem - 1 tl bakpoeder - ½ tl kaneel -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - sap en rasp van één sinaasappel - 50 g sultana rozijnen - 150 ml zonnebloemolie - 2 eieren - 140 g lichtbruine basterdsuiker - 85 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 140 g zelfrijzend bakmeel - ½ tl kaneel - 50 g lichtbruine basterdsuiker - 1 ei - 4 el melk - 85 g roomboter, gesmolten - 350 g kersen,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 100 g bloem - 100 g koude boter - 100 g suiker - 75 pecannoten, grof gehakt - rasp van een sinaasappel - snufje zout - boter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 5 à 6 appels zoet of zuur - sap van 1½ citroen - 4 eieren, gesplitst - 150 g fijne kristalsuiker - 140 g bloem - 2 el gesmolten boter - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comKaneellaag: - 60 g boter - 100 g fijne kristalsuiker - 2 tl kaneel - 1/8 tl zout - 2 grote eieren, losgeklopt Cake: - 85 g boter, op kamertemperatuur - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com