Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Na een lange zomerstop weer een nieuw recept! Deze appeltaart bakte ik samen met Jasmijn, ze is drie jaar geworden. Daarnaast bakte ik nog een kindertaart,[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 1 grote cake of meerdere cakejes 150 gram boter (zacht) 150 gram suiker 1 snufje zout 3 eieren (op kamertemperatuur) 150 gram[...]
Bron: allrecipes.nlIn Amerika kan je marshmallow fluff in allerlei smaken, formaten en merken kopen. Aangezien onze smaakpapillen duidelijk vaak de trend niet volgen van de[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comHello hello citrusfase! Wellicht elke hobbybakker heeft zo z'n typische fases waarin hij niets anders doet dan zich te verdiepen in een bepaalde smaak,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comWanneer ik mensen die mij niet kennen vertel dat ik marathons loop èn marketing manager ben van een fitnessketen èn een kookblog heb, dan krijg ik gegarandeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSinaasappelmarmelade: - 1 sinaasappel (liefst biologisch) - 250 g suiker - 1 citroen (liefst biologisch) Vlaaideeg: - 200 ml volle melk - 2 el suiker - 7 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoor de bodem: 250 gr. bloem, 11/4 dl. volle melk, 12.5 gr. droge gist, 35 gr. zachte roomboter,1 losgeklopt ei, 1 eetlepel witte basterd suiker, snufje zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter * 1 eetlepel bloem * 2.25 dl gezeefde yoghurt * 9.5 dl kippenbouillon * 1 eetlepel gewassen en uitgelekte rijst * zout *[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 200 ml witte rijst 1/2 witte ui (in blokjes) 1/2 teentje knoflook (fijngesneden) 150 gr kipfilet (in blokjes) 1/2 stronk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 350 gr witte basmati rijst 60 ml olijfolie 5 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en fijngehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 350 ml water 1/4 theelepel zout 150 gr basmatirijst 750 ml volle melk 250 ml crème fraîche 115 gr basterdsuiker 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlEen tijdje geleden plaatste ik al een recept voor een chocoladecake met desem en dan nu een bananencake met desem. Net als de chocoladecake erg lekker! Ik heb[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 zout eendenei, hardgekookt en gepeld 675 gr varkensgehakt 1 ei 1 eetlepel ketjap 1/2 theelepel rietsuiker 1/4 theelepel zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 290 g volkorenmeel 1 1/2 theelepel zout (6 g) 90 g en 1 theelepel suiker 325 ml water 3 theelepels (1 zakje) gist 290 g bloem 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de salade: - 250 gram rijst - krop ijsbergsla - ongeveer 400 gram gerookte kip - 1 appel - 10 walnoten - 1 ui - mais - 4 eieren -[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn favorieten-lijstje van Chrome staan letterlijk lijsten vol met recepten en gerechten die ik 'ooit' nog een keer wil maken. Ik volg meer dan 150[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlJe kunt zuurdesem niet alleen voor brood gebruiken maar ook voor allerlei andere baksels. Er staat al een recept voor een chocoladecake met desem een een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKersenclafoutis kun je op twee manieren maken; met korst en zonder. Wil je heel snel en makkelijk een lekker dessert maken, dan kun je de vulling gewoon in een[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comEr zou 'hoog' bezoek komen dus dan moet er eigenlijk wel wat gebakken worden. De keuze was niet moeilijk, citroentaart, heerlijk fris met dit mooie weer. Er[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze taart is een heerlijke manier om het seizoen te vieren. Of een verjaardag. Of om een bezoeker in het zonnetje te zetten. Nou ja, het is dus de moeite[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIn totaal zette ik anderhalve kilo groente op tafel. Ik hield mijn hart vast, maar ik kwam met een sterk wapen: gorgonzolasaus. Mijn kinderen worden daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpeculaas...ik lust dit het hele jaar door, maar het is nog lekkerder rond deze tijd van het jaar. Of die Piet (die het komt brengen) nu blank, zwart of paars[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl