Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 400 g zelfrijzende bloem 1 eetlepel bakpoeder 150 g bruine suiker 125 g boter + een extra klontje 25 cl melk 2 eieren 1 appel (bv. Jonagold)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g zelfrijzende bloem 1 eetlepel bakpoeder 150 g bruine suiker 125 g boter + een extra klontje 25 cl melk 2 eieren 1 appel (bv. Jonagold)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 125 gr boter 90 gr suiker 125 gr zelfrijzend bakmeel, gezeefd 1 ei, flink losgeklopt Voor de vulling 3 Granny Smith appels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 12 250 gr zelfrijzend bakmeel 125 gr bloem 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat 90 gr bruine basterdsuiker 40 gr custardpoeder 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nl*Ingrediënten 250 gr bloem 250 gr zonnebloemolie 300 gr suiker 100 gr geschaafde amandelen 3 bananen 2 appels 2 eieren 2-3 eetlepels abrikozenjam 1 zakje[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlSmeuïge Franse appelcake.... Lekker voor bij de paasbrunch en ook heel eenvoudig te bereiden dit recept van een Franse appelcake. Zondag volgt nog het recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl2 minuten dadelpuree: 2 cups zachte dadels (medjool of Iraanse) 2 cups water. Ontpit de dadels. Doe de dadels in een keukenmachine met het water en pureer[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDe smaak van custard, echte custard met een vanillestokje. Daarbij wat volgezogen rozijnen en een vleugje citroen. Gedragen door de structuur van zachtgebakken[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBananen, zeker overrijpe bananen, geven een heel zoete smaak. Dus als je wat van die bruinige exemplaren hebt liggen kun je ze in een handomdraai omtoveren in[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 300 gr grof volkorenmeel 2 tl zuiveringszout 10 ml vloeibare natrena 2 eiwitten 1 mespunt nootmuskaat 3 el speculaaskruiden 1/2 tl kaneel 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 125 gr bloem 100 gr suiker of basterdsuiker 160 ml karnemelk 1 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel nootmuskaatpoeder 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl