Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
voor 4 personen - 1 ui - 1 pakje spekblokjes - 1 bak kerstomaten - 800 gram tomaten pulp (passata) - teentje knoflook - 1 theelepel sambal - verse rozemarijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 75 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 eetlepels ui, fijngesneden 125 ml witte wijn 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Genoeg voor 1 ovenschaal lasagne Ca. 350 gr. rundergehakt van goede kwaliteit 1 ui gesnipperd 1 flinke teen knoflook ontdaan van de kern[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blik tomatenstukjes, 1 grote ui, 1 rode en 1 gele paprika, basilicum, italiaanse kruiden, (biologisch rundergehakt 300 g), olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Lichte olijfolie 1 eetl. zeezout voor de pasta plus 1 1/2 theel. voor de scampi 300 gr. linguine 3 eetl. ongezouten boter 2 1/2 eetl. goede[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Genoeg voor 1 ovenschaal lasagne Ca. 350 gr. rundergehakt van goede kwaliteit 1 ui gesnipperd 1 flinke teen knoflook ontdaan van de kern[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 8 rauwe grote garnalen, gepeld, staart eraan gelaten en schoongemaakt 4 eetlepels bloem 1 theelepel zout en peper 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlWat heerlijk om uit je werk te komen en dat dan dit zomerse gerecht klaar staat! Manlief was de keuken ingedoken en met behulp van de Allerhande kwam dit[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl