Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOh jongens! Ik heb vanavond zooooooo lekker gegeten. Best wel culi voor mijn doen, met niet per se standaard ingrediënten, maar je kunt alles (op dit moment)[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2-3 personen Morgen begin ik met de challenge van Kliek & Co om een maand lang geen bruikbaar voedsel weg te gooien. Laten we dan maar meteen beginnen met[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlPompoenen. Spontaan denk ik aan de ontelbare uitgeholde Halloween exemplaren die ik afgelopen week in Chicago écht overal tegenkwam. Is in België het 'feest'[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet is erg lang geleden dat ik lasagna heb gemaakt, ik vind het altijd zo rommelig om te eten. Maar als ik toevallig ergens een recept van lasagne tegenkom[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 100 gr gehakt 1 eetl olie 75 gr geraspte kaas 400 gr tomatensaus ½ courgette 1 teentje knoflook Peper en zout 1 theel suiker 12 verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g penne 1 courgette, in reepjes gesneden 1/2 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Vulling 5 cannelloni per persoon (recept basis is 4 pers.) 1 snee bruin brood (geweekt in water en goed uitgeknepen) 750 gram[...]
Bron: allrecipes.nlMmmm lekker boerenkool, maar niet in de stamppot maar in de lasagne. Ik weet het nog steeds tegen te houden dat we boerenkoolstamppot eten, maar ik kan het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl