Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappels (ongeveer 450 gr totaal) 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 72 700 gr bloemige aardappelen 3/4 theelepel zout 1 groot ei 250 gr witte bloem 1 snufje gemalen nootmuskaat Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 pompoensaus: 500 gr pompoen, zonder zaden 60 gr boter 4 eetlepels room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter melk 1 snufje zout 250 gr semolina 3 eierdooiers 1 snufje nootmuskaat 1 lepel Parmezaanse kaas 5 klontjes boter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 pak gesneden bladspinazie (diepvries 450 g) 3 eieren 1 bakje ricotta (kaas 250 g) 100 g geraspte pittige kaas (bijv. grana padano) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg (bloemig kokende) aardappels zout 150 g bloem 50 g griesmeel 1 ei 100 g geraspte Parmezaanse kaas peper nootmuskaat 1½ el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 winterpeen (geschild en in zeer kleine blokjes) 1[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlWeer een heerlijk gerecht uit de Delicious van december 2011: Gnocchi Carbonara. Je kunt de gnocchi koelvers kopen in de supermarkt, maar zelf maken is[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGnocchi alla Romana: een supertraditioneel gerecht uit de Italiaanse keuken. Dan weet je het wel. Niet al te veel ingrediënten, die wel allemaal van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl2 personen 500 gram middelmaat aardappelen in de schil 1 ei geklutst 100-125 gram tarwebloem zout en peper paar draaien nootmuskaat uit de molen bekertje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 4 personen 1 fijn gehakte ui, 25 gr, boter, 75gr mortadella of pancetta. 450gr diepvriesspinazie goed uitgelekt. zout, 250 gr ricotta, 100gr bloem of[...]
Bron: smulweb.nlJe kunt niet alleen maar gehaktbrood in ossobuccosaus eten als avondmaal, dus maakte ik daar laatst gnocchi bij. Niet dat ik ooit al gnocchi had gemaakt, maar[...]
Bron: mangerie.blogspot.com100 gram sjalotten gesnipperd, 200 gram champignons in plakjes, boter, zout en peper, pak gnocchi, 125 ml sojaroom, 1/2 el mosterd, 150 gr biologische gewassen[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl