Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 2 eidooiers 125 gram Parmezaanse kaas (geraspt) Schil en sap van 2 citroenen Bosje verse basilicum 500 gram tagliatelle Eventueel spekblokjes[...]
Bron: smulweb.nlEindelijk heb ik de set met pastaroller en –snijder voor mijn KitchenAid standmixer gekocht. Nu kan ik dan voor het eerst mijn eigen, kakelverse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 2 eidooiers 125 gram Parmezaanse kaas (geraspt) Schil en sap van 2 citroenen Bosje verse basilicum 500 gram tagliatelle Eventueel spekblokjes[...]
Bron: smulweb.nlEindelijk heb ik de set met pastaroller en –snijder voor mijn KitchenAid standmixer gekocht. Nu kan ik dan voor het eerst mijn eigen, kakelverse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen bordje zelf gemaakte pasta, hmmmmmmm. Niet te vergelijken met de verse pasta uit de winkel. En zelf pasta maken moeilijk?! Helemaal niet! Alleen[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlAardappel en pasta in één gerecht is niet erg Nederlands, maar in Italië wordt aardappel gewoon gezien als een groente. Hier gaat hij samen met sperziebonen,[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten 400 g bloem (+ extra om te bestuiven) 400 g griesmeel (+ extra om te bestuiven) 8 eieren 2 el olijfolie mespunt zout 1 el grof zeezout zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g Pecorino Romano (kaas) 50 g Parmezaanse kaas 2 eieren 250 ml slagroom 300 g tagliatelle all'uovo (zak 500 g) 2 el olijfolie 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g rode tagliatelle (pasta) 150 g prei (in ringen) 200 g broccoliroosjes (klein) 6 eieren 150 ml melk 100 g Gorgonzola (dolce (kaas)) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 4 eieren 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bekertje slagroom (125 ml)[...]
Bron: ah.nlHet eerste kookboek dat ik ooit kocht was "The naked chef" van Jamie Oliver. Toen wist ik nog niet dat dit de eerste van vele zou zijn. Ik vind het, na al die[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIk heb me laten insprireren door Jeroen Meus . Alleen heb ik groene asperges gebruikt, en er nog tuinbonen aan toegevoegd. Echt een topgerechtje. En voor de[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen - 300 g spaghetti - 1 el olijfolie - 3 teentjes knoflook - 250 g magere spekreepjes - 3 eieren, bij voorkeur gepasteuriseerd - 1 kuipje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 a 200 gram pacetta, 400 gr tagliatelle of andere lintpasta, 3 teentjes knoflook, 4 eieren, 125 ml. room, 100 gr vers geraspte parmesan,[...]
Bron: smulweb.nl