Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nl450gr. Tagliatelle Olijolie 2 tenen Knoflook (meer mag ook) 1 bolletje Nootmuskaat, vers geraspt 400 gr. verse Spinazie, hele bladeren, gewassen Zeezout &[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen: 300–400 gram farfalle (strikjespasta) 1 stronk broccoli, in roosjes gesneden 4 ons kippendijfilets, in stukjes Olijfolie 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe cannelloni uit de Allerhande van deze maand is eigenlijk vegetarisch. Maar het vegetarische gehakt wat er in hoort leek mij zo nep, daarom heb ik er gewoon[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOm het weekend in te luiden eten we op vrijdagavond bankvoer. Een gerecht dat op de bank, voor de tv gegeten kan worden. Het moet dus op één bord te serveren[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNa een uitgebreide maaltijd zoals ik mijn gasten afgelopen weekend voorzette, was een licht dessertje op zijn plaats. Dit is er ook zo eentje uit de 'oude'[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen +450 gr Tagliatelle +Olijfolie +2 tl boter +2 tenen Knoflook (gepeld en in plakjes gesneden) 1/2 bolletje Nootmuskaat (vers geraspt) +400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 350 g mager rundergehakt 1 zak spinazie (600 g), gewassen 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olie 600 g Italiaanse roerbakmix 350 g fijngehakt 780 g sugo pastasaus pikant 250 g lasagnebladen 250 g mascarpone 125 g geitenkaas[...]
Bron: ah.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 350 g mager rundergehakt 1 zak spinazie (600 g), gewassen 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen +450 gr Tagliatelle +Olijfolie +2 tl boter +2 tenen Knoflook (gepeld en in plakjes gesneden) 1/2 bolletje Nootmuskaat (vers geraspt) +400 gr[...]
Bron: smulweb.nl450gr. Tagliatelle Olijolie 2 tenen Knoflook (meer mag ook) 1 bolletje Nootmuskaat, vers geraspt 400 gr. verse Spinazie, hele bladeren, gewassen Zeezout &[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. durum elleboogjes macaroni, 8 tomaten, 2 grote uien, 3 grote tenen knoflook, 400 gr. diepvries spinazie,250 gr. mascarpone, 125 gr.[...]
Bron: smulweb.nlCannelloni komt oorspronkelijk uit Emilia-Romagna, maar wordt inmiddels in heel Italië bereid. De recepten verschillen sterk van elkaar, niet alleen per regio,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl