Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Onlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 500 g groene asperges zout 4 gedroogde tomaten in olie (potje) 1½ zakje verse basilicum (Ã 15 g) 3 eetlepels olijfolie met[...]
Bron: ah.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk moet af en toe glimlachen als ik aan de kassa van één van onze plaatselijke supermarkten sta. In het voorjaar al een keer toen ik verse munt kocht en de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl2 personen zakje tortellini met truffel (Grand Italia) bakje gemengde paddenstoelen in stukjes gesneden/gescheurd 1/2 ui gesnipperd en teen knoflook geperst[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl1 pak verse ravioli (kaasvulling) een handje geraspte emmenthaler een handje grof geraspte tomme een handje geraspte parmezaanse kaas een handje verkuimelde[...]
Bron: smulweb.nlJe kunt niet alleen maar gehaktbrood in ossobuccosaus eten als avondmaal, dus maakte ik daar laatst gnocchi bij. Niet dat ik ooit al gnocchi had gemaakt, maar[...]
Bron: mangerie.blogspot.com1 pak verse ravioli (kaasvulling) een handje geraspte emmenthaler een handje grof geraspte tomme een handje geraspte parmezaanse kaas een handje verkuimelde[...]
Bron: smulweb.nl