Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
voor 4 personen 200 gram grijze gepelde garnalen 2 rode uien in dunne ringen gesneden Het sap van 10 geperste limoenen 2 spaanse pepers zonder zaadlijsten en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g vastkokende aardappelen (ongeveer 8 grote aardappelen) 150 g gerookt spek 50 g gemalen kaas 4 eigelen 2 dl room 2 dl melk Enkele el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappels (ongeveer 450 gr totaal) 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 72 700 gr bloemige aardappelen 3/4 theelepel zout 1 groot ei 250 gr witte bloem 1 snufje gemalen nootmuskaat Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr pompoen 250 gr aardappelen (kruimig) 100 gr griesmeel 200 gr witte bloem 1 ei zout peper Bereidingswijze Voorbereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 aardappels 250 gr bloem 1 ei Bereidingswijze Voorbereiding: 30 min › Bereiding: 30 min › Klaar in: 1 uur Breng een[...]
Bron: allrecipes.nlMeestal hoef ik geen groenten weg te moffelen. Ik ben gezegend met goede eters. Alleen de jongste is nogal eigenwijs. Niet qua smaak hoor.. nee, qua[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 500 g aardappels kruimig schoongeboend 1 eierdooier 100-125 g tarwebloem 125 ml slagroom 100 g gorgonzola (blauwaderkaas) verkruimeld 25 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. paprika`s (rood groen en geel) 1 ui, 1 teentje knoflook zout, peper, 3 el olijfolie 500 gr. half om half gehakt 1 blik gepelde tomaten[...]
Bron: smulweb.nlHallo daar! Hoe gaat het? Voor de Amsterdamse lezers; zijn jullie al naar de Rollende keukens in het Westerpark geweest? Ik ga misschien vanmiddag rond een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAls er iets is wat ik de laatste tijd veel te vaak eet is het wel tortellini met spinazie. Aangezien ik thuis best wel ben opgevoed met aardappelen, groenten[...]
Bron: evelijn.blogspot.nlIk ben nooit echt een gnocchi eter geweest maar met een teveel aan aardappels wou ik het toch eens proberen te maken. En het is helemaal niet zo moeilijk. Dit[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe zilveren lepel is bij ons een waar naslagwerk. Dus hebben we ook maar direct de zomer editie aangeschaft en nu ook nog "De Zilveren lepel voor kinderen". De[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlAardappel en pasta in één gerecht is niet erg Nederlands, maar in Italië wordt aardappel gewoon gezien als een groente. Hier gaat hij samen met sperziebonen,[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nl