Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
voor 4 personen Een basis deeg recept voor lasagne, cannelloni en ravioli Benodig ingrediënten voor 500g deeg 400 g tarwe bloem 1/2 e zout 1 e olie 3-4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 (500g) pakket tortellini met kaas 6 eetlepels extra virgin olijfolie 3 eetlepels citroensap 3 eetlepels rode wijnazijn 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 olie of boter om in te vetten 225 gram vlees uit varkenssaucijsjes (snij de worst open) 45 gram boter 3 eetlepels bloem 475 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 10 gr boter 450 gr braadworsten, vel verwijderd 1 ui, versnipperd 1 groene paprika, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 20 ravioli's Voor de pasta 250 g bloem Een snufje zout 1 theelepel olijfolie 2 eieren 2 eetlepels water Voor de vulling 230[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 16 buisjes cannelloni (pasta doos à 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pasta: 400 gram type 00 meel (del Cecco) 4 eieren (60 gram) 2 theelepels olijfolie royale toevoeging van zout Pasta vulling: 300 gram[...]
Bron: smulweb.nlSoms, heel soms, word ik zomaar verrast door mijn eigen kunsten. En dan geldt voor dit recept trouwens ook nog eens dat er werke- lijk geen kunst aan is (met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen bodem met een verrassend volle smaak. Het deeg moet minstens 30 minuten rusten in de koelkast, dus begin daar op tijd mee. Een verrassende taart! 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 16 buisjes cannelloni (pasta doos à 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pasta: 400 gram type 00 meel (del Cecco) 4 eieren (60 gram) 2 theelepels olijfolie royale toevoeging van zout Pasta vulling: 300 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. Bloem 3 Eieren 1 eetl. Olijfolie 2 theel. Zout Vulling: 100 gram Champignons 1 Sjalot 40 gram Dadels 20 gram Gedroogde perziken 20[...]
Bron: smulweb.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlRavioli met tomatensaus 200 gr Pastameel 2 Eieren 300 gr Gehakt 50 ml. Rode wijn 125 gr. Champions, fijngehakt 125 gr Creme fraiche 50 gr Parmezaanse kaas,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlEen bordje zelf gemaakte pasta, hmmmmmmm. Niet te vergelijken met de verse pasta uit de winkel. En zelf pasta maken moeilijk?! Helemaal niet! Alleen[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nl