Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
2 potten Grand'Italia Funghi Porcini 10 Grand'Italia Lasagne 400 gram rundegehakt 1 klontje runderbouillon 400 gram champignons 2 mozzarellakaasjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 hele dunne preien 200 gram dunne plakjes belegen kaas 1 pak Cannelloni of een pak verse lasagnebladen uit de koeling (bijv. AH) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak verse lasagne-vellen van 250 gram (AH) - 3 blikjes artisjokharten à 400 gram - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes knoflook - 100[...]
Bron: smulweb.nlHet recept van deze lasagne komt uit De Zilveren Lepel. Wel paste ik het iets aan, ik voegde namelijk een klein teentje knoflook toe. Ik hou nu eenmaal erg[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nl2 potten Grand'Italia Funghi Porcini 10 Grand'Italia Lasagne 400 gram rundegehakt 1 klontje runderbouillon 400 gram champignons 2 mozzarellakaasjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 hele dunne preien 200 gram dunne plakjes belegen kaas 1 pak Cannelloni of een pak verse lasagnebladen uit de koeling (bijv. AH) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram lasagnebladen 2 wortels ¼ knolselderij ½ prei 2 courgettes 3 tomaten ½ bos peterselie 2 uien 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Maak een basis tomatensaus . Kook zelf gemaakte lasagne vellen gaar en bewaar in koude water tot gebruik. Ik had velletjes die niet vooraf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 blikken artisjokharten (a 400 g), uitgelekt + 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 100 ml droge witte wijn 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlEen receptje om pastinaken nog eens in het licht te zetten. De witte wijn geeft er een feestelijk smaakje aan. Een belangrijke troef is dat het snel klaar is.[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDeze keer stond er een recept van Jeroen Meus op het programma. Er lagen nog wat tomaten en scampi's die op moesten en nog wat lekkere verse kruiden. Dus[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 3 blikken artisjokharten ((a 400 g), uitgelekt) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 100 ml droge witte wijn 1 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nl