Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 (500g) pak farfalle pasta klontje boter 200ml halfvolle melk 4 eetl pesto 200g verse spinazie, fijngesneden 100g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 Voor de ravioli 300 gr witte bloem 3 eieren zout Voor de vulling 250 gr champignons, in kleine stukjes gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 gram verse tagliatelle 1 doosje champignons 200 gram gerookte zalm (snippers 250 gr) (evt. plak ham) 1 bakje Boursin cuisine (evt. extra[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram verse tagliatelle 1 doosje champignons 200 gram gerookte zalm (snippers 250 gr) (evt. plak ham) 1 bakje Boursin cuisine (evt. extra[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond allen! Hoe gaat het? :) Zijn jullie allemaal druk met tentamens/de laatste loodjes voor de kerstvakantie? Ik kan vertellen dat 't op werk wel[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlNet als heel veel andere foodbloggers heb ik een hekel aan zakjes en pakjes. Hoe vaak doe ik iets met een zakje of pakje vraagt uw zich af? Nooit meer. Vroeger[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 bloemkool (in kleine roosjes) 300 g penne (pasta, zak 500 g) 125 g gerookte spekblokjes (duopak 250 g) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAfgelopen weekend maakten we zelf tortellini. En met succes! Tijdens het Food Film Festival , dat eind maart in Amsterdam gehouden werd, sleepte ik mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVoor mij is dit de ultieme pasta met zalmsaus. Zoals je wellicht aan de ingrediënten kan zien, maak ik de saus op basis van een bechamel. Niet de meest lichte[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be100 gram semolina 100 gram bloem tipo 00 2 eieren geklutst 250 gram kastanje champignons 150 gram oesterzwammen in stukken gescheurd 125 gram ricotta 100 ml[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 3 personen Pasta voor 4 personen Voor de saus: 40 gr margarine 40 gr bloem 500 ml melk/water 1 eetlepel bouillonpoeder 2 teentjes knoflook (optioneel)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2/3 fles á 680 g pastasaus tomaat en basilicum (bijv. Bertolli) 30 gram boter 30 gram bloem Melk Geraspte kaas, naar smaak Zout, peper[...]
Bron: smulweb.nl