Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 91 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el fijngehakte peterselie 250 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 eetlepels (45 ml) olijfolie 70 g Pancetta, in dobbelsteentjes 1 middelgrote ui, gesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 125 gr bosuitjes, gesnipperd 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn blokje voor visbouillon, of groentebouillon 125 gr[...]
Bron: allrecipes.nl400 gram Grand`Italia Penne Rigate 1 pot Grand`Italia Di Mare saus (400g) 300 gram schaal/schelpdieren (garnalen, mosselen en krabsticks) 100 ml witte wijn 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g volkoren penne; 2 eetlepels olijfolie; 2 tenen knoflook, in dunne plakjes; 600 g broccoli, in kleine roosjes; 1 schaal gerookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram Tagliatelle Nero di Seppia (zwarte tagliatelle) zout 250 ml slagroom 1/2 visbouillontablet 2 eetlepels droge witte wijn 10 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijfolie 150 gram (grot) champignons 1 teentje knoflook 200 gram gerookte zalmsnippers 300 ml (kook) room glas witte wijn 2 eetlepels vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- - versgemalen peper en (zee)zout (extra vergine) olijfolie 1 sjalotje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram spaghetti (liefst verse uit de koeling) 200 gram verse tonijnfilet 4 rijpe tomaten (Pomodori) 50 gram rucola 2+1 eetlepels olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 dl olijfolie, 2 teentjes knoflook fijngesneden, 2 peperochini (gedroogde pepertjes) verkruimeld, 4 ansjovisjes fijngesneden, 8[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlDeze maaltijd leent zich prima voor een warme zomerse dag. Op het eind van de middag wordt je best wel een beetje flauw en wil je wat hartigs tot je nemen.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com