Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 2 125 gr bosuitjes, gesnipperd 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn blokje voor visbouillon, of groentebouillon 125 gr[...]
Bron: allrecipes.nl400 gram Grand`Italia Penne Rigate 1 pot Grand`Italia Di Mare saus (400g) 300 gram schaal/schelpdieren (garnalen, mosselen en krabsticks) 100 ml witte wijn 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram Tagliatelle Nero di Seppia (zwarte tagliatelle) zout 250 ml slagroom 1/2 visbouillontablet 2 eetlepels droge witte wijn 10 gram[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lasagnebladeren 500 gram rauwe zalm 500 gram spinazie 2 dl bouillon gemalen kaas 2 el maïszetmeel 2 dl room 2 dl witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400g linguine 6 pakjes nero di seppia 2 sjalotten, fijngehakt ½gl. witte wijn boter ½gl. visfond 12 rivierkreeftjes Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lasagnebladeren 500 gram rauwe zalm 500 gram spinazie 2 dl bouillon gemalen kaas 2 el maïszetmeel 2 dl room 2 dl witte wijn Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram Tagliatelle Nero di Seppia (zwarte tagliatelle) zout 250 ml slagroom 1/2 visbouillontablet 2 eetlepels droge witte wijn 10 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr. pappardelle all`uovo (Barilla) 1 ui 2 knoflooktenen 2 eetlepels zalmkaviaar 200 gr. zeekraal 200 gr. room (bijv. room culinair of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ zak gepelde tijgergarnalen (a 500 g diepvries) ½ zakje verse dille (a 15 g) 1 schaaltje aspergetips (100 g) 1 pak verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kg mosselen 250 ml droge witte wijn 250 ml slagroom 2 serehstengels ((citroengras), in grove stukken) 2 teentjes knoflook (gepeld) 400 g[...]
Bron: ah.nlTen eerste, ik had nog wontonvelletjes in mijn diepvriezer zitten, een overschotje van mijn cannoli . Ten tweede, ik had een lekker receptje. Allez, zo zag het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be