Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 218 recepten
voor 4 personen 400 gram penne 200 gram spinazie (diepvries) 4 anjovisfilets 1 ui 2 teentjes knoflook 300 gram di Mozzarella di Bufala Campana 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el fijngehakte peterselie 250 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 g spaghetti 4 eetlepels (60 ml) olijfolie 3 teentjes knoflook, gekneusd 1 blikje ansjovisfilets, uitgelekt en gesneden 100 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g broccoliroosjes 500 g farfalle (pasta) 3 eetl. extra vergine olijfolie 50 g ansjovis, fijngesneden 3 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 400 g linguine 250 g groene asperges, geblancheerd, in stukjes van 5 cm 2 gare kreeftenstaarten (elk circa 200 g), gepeld; of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g spaghetti of linguine 4 eetl. olijfolie 2 tenen knoflook, uitgeperst 3 verse rode chilipepers, zaad verwijderd, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 250 gram penne 400 gram broccoli, in roosjes gesneden, steel in dobbelsteentjes 100 gram klein gesneden spek een klein blikje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g verse spinazie scheutje olijfolie 6 ansjovisfilets op olie 1 teentjes knoflook 250 g ricotta zout versgemalen peper 4 trostomaten 12[...]
Bron: smulweb.nl400 gram Grand`Italia Penne Rigate 1 pot Grand`Italia Di Mare saus (400g) 300 gram schaal/schelpdieren (garnalen, mosselen en krabsticks) 100 ml witte wijn 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g tagliatelle, 300 g oesterzwammen, 150 g shii-take, 100 g champignons, 3 lente-uitjes, 1 rood en 1 groen pepertje, 2 roomkaas[...]
Bron: smulweb.nl