Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Dit gerechtje ontstond in m’n hoofd toen ik op de markt aan het viskraam stond aan te schuiven voor garnalen. Merlot had me gevraagd of ik een[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, zonder vel geraspte schil en sap van 1 citroen 2 el fijngehakte verse dille 350 g linguine 225 g worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlHallo daar! Ik kan je vertellen, ik ben een vrolijk mens. Deze zondag was geweldig; alles wat ik nodig had. Tijd om op te ruimen, te chillen én om heerlijk te[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNet als heel veel andere foodbloggers heb ik een hekel aan zakjes en pakjes. Hoe vaak doe ik iets met een zakje of pakje vraagt uw zich af? Nooit meer. Vroeger[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit is weer een gerecht dat ik afgelopen dinerparty heb geserveerd, en iedereen was heerlijk aan het genieten. De zoutige courgettebootjes met zachte[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlHoihoi! Jezus ik heb me toch een partij lekker gegeten vanavond. Ik had zin in pangasius en die had ik toevallig ook nog bevroren in de vriezer liggen. Vandaag[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlBij ravioli denken we meestal aan pasta, maar je kunt van alles gebruiken wat je in dunne plakjes kunt schaven. Denk bijvoorbeeld aan bietjes, koolrabi,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 300 g pastaschelpjes (zak 500 g, biologisch) 1 citroen (schoongeboend) 200 ml slagroom (houdbaar) 1 teen knoflook (geperst) 4 el olijfolie 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g schelpjespasta (zak 500 g, biologisch) 75 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 courgettes (in halve plakjes) 1 tl gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 15 g peterselie (bakje) 15 g basilicum (bakje) 2 el olijfolie 500 g gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes) 50 g Grana[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 4 vleestomaten 1 citroen 300 g roomkaas (bakje à 150 g, natural) 250 g lasagnebladen (koelvers) 100 g geraspte belegen kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, 500 g) 1 citroen (schoongeboend) 2 blikjes tonijnstukken in zonnebloemolie (a 185 g) 2 courgettes 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlGoedemorgen! Inmiddels is het zondagochtend en heb ik de eerste echte week van 2015 overleefd, woehoe! Woensdag publiceerde ik mijn laatste blog, wat betekent[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1 grote courgette in reepjes, bosje bascilicum, 1 ui fijn gesnipperd, 2 tenen knoflook, 25 gram Parmezaanse kaas, klein bekertje slagroom, handje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl