Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 161 recepten
voor 4 personen 200 gram grijze gepelde garnalen 2 rode uien in dunne ringen gesneden Het sap van 10 geperste limoenen 2 spaanse pepers zonder zaadlijsten en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -200 g (voor saus) + 100 g (om te gratineren) Brugge Rodenbach Kaas -300 g gekookte ham in reepjes gesneden -500 g macaroni -150 g boter -150[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 pak (500 gr) fettucine pasta 50 gr boter 500 gr garnalen, gepeld en schoongemaakt 125 ml witte wijn 2 eetlepels limoensap 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr farfalle pasta 90 gr verse gestoomde asperges 30 gr gerookte zalm, in stukjes het sap van 1 citroen 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300/400 gram tagliatelle iets meer dan halve citroen 4 kipflites 100/150 gram geitenkaas (zachte) 300 gram verse spinazie wat[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 (500g) pakket tortellini met kaas 6 eetlepels extra virgin olijfolie 3 eetlepels citroensap 3 eetlepels rode wijnazijn 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g spaghetti 1 eetl. olijfolie 350 g sint-jakobsschelpen, zo nodig in vieren gesneden 200 g groene asperges, in stukjes van 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, zonder vel geraspte schil en sap van 1 citroen 2 el fijngehakte verse dille 350 g linguine 225 g worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g farfalle (pasta) 375 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 5 cm 2 theel. olijfolie 1 grote ui, doormidden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 375 g penne of ziti (pasta) 500 g sugar snaps, afgehaald 1 eetl. fijngesneden verse dille 3 bosuitjes, fijngesneden 3 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bosje (ong. 80 gr) verse koriander, fijngehakt 6 eetlepels pijnboompitten 1 theelepel citroensap, of naar smaak 50 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g verse ravioli natuur 250 g verse ravioli met spinazie Voor de saus: 200 ml vloeibare room 130 g gorgonzola 1 eierdooier 1 onbehandelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 groentebouillonblokje 600 g verse zalm 600 g diepvriesspinazie à la crème 1 citroen, uitgeperst 200 ml crème[...]
Bron: smulweb.nl