Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
OK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk zag al een hele tijd terug dit recept in Gino's pasta staan en het stond op mijn lijstje van moet ik zeker maken en vandaag was eindelijk die dag gekomen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/4 rode paprika 2 sneetjes oud witbrood 250 g kipfilet 3 eetlepels slagroom 2 eieren 1 eetlepel citroensap 1 theelepel tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sneden oud witbrood * 2 eieren * 1/5 rode paprika * 1 blikje gezeefde tomaten * 2 sjalotjes * 2 mozzarellakaasjes * 4 eetl. fijngeknipte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 rolletjes canneloni (Grand′Italia), zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetl. olijfolie, 50 gr. geschaafde amandelen, 100 gr. chorizo,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 250g aardbeien, in dikke plakjes gesneden 1/4 kopje mousserende wijn Aardbeien soep 250g aardbeien gehalveerd 1 kaneelpijpje 1 vanillestokje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 rolletjes canneloni (Grand′Italia), zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetl. olijfolie, 50 gr. geschaafde amandelen, 100 gr. chorizo,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 250g aardbeien, in dikke plakjes gesneden 1/4 kopje mousserende wijn Aardbeien soep 250g aardbeien gehalveerd 1 kaneelpijpje 1 vanillestokje,[...]
Bron: smulweb.nl2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/4 rode paprika 2 sneetjes oud witbrood 250 g kipfilet 3 eetlepels slagroom 2 eieren 1 eetlepel citroensap 1 theelepel tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sneden oud witbrood * 2 eieren * 1/5 rode paprika * 1 blikje gezeefde tomaten * 2 sjalotjes * 2 mozzarellakaasjes * 4 eetl. fijngeknipte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *8 stuks cannelloni.*350 gr abrikozencompote.*500 gr mager kwark (boigarde).*4 eetl sinaasappelsap.*iets olie (afkoken van de cannelloni)*en[...]
Bron: smulweb.nl