Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 500 gr ditaloni pasta 1 klontje boter 1 snufje zout 1 blikje erwten, uitgelekt 250 gr prosciutto, in blokjes 250 ml slagroom[...]
Bron: allrecipes.nlDe makkelijkste pastasaus die er bestaat althans in mijn mening, maar heerlijk. Bucatini alla Carbonara 125 gram spekreepjes of pancetta 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 Spaanse chorizoworst (250 g) 350 g penne (integrali (pasta, zak 500 g)) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 pak tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g spaghetti 1 zakje verse doperwten (200 g) 1 duopak spekreepjes (200 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 blik artisjokharten ((400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 3 250 gr groene asperges, schoongemaakt en in stukken gesneden van ong. 1,5 cm 150 gr diepvries erwten 60 ml water 45 gr boter 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Zakje ravioli van 250 gram, 400 gram gare spinazie, 150 ml melk, klontje boter, evt. bloem, peultje, vers uitje en geraspte Parmezaan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr champignons of verschillende soorten paddestoelen in plakjes. 2 tenen knoflook 25 gr boter of margarine 200gr peultjes afgehaald[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350gr kipfilet paprikapoeder versgemalen peper, zout 30gr boter 1 teentje knoflook 150gr peultjes 150gr sugersnaps 150gr (diepvries)doperwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Zakje ravioli van 250 gram, 400 gram gare spinazie, 150 ml melk, klontje boter, evt. bloem, peultje, vers uitje en geraspte Parmezaan Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr champignons of verschillende soorten paddestoelen in plakjes. 2 tenen knoflook 25 gr boter of margarine 200gr peultjes afgehaald[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350gr kipfilet paprikapoeder versgemalen peper, zout 30gr boter 1 teentje knoflook 150gr peultjes 150gr sugersnaps 150gr (diepvries)doperwten[...]
Bron: smulweb.nl