Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze blog bestaat nu iets meer dan een jaar en het is de allereerste keer dat ik een recept publiceer met tonijn. Tonijn wordt overbevist en bepaalde soorten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb lang getwijfeld of ik dit receptje wel zou bloggen. Ik ben mij ervan bewust dat foie gras geen onbesproken ingrediënt is. Dus ik zou zeggen: je kan 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVeel pasta eten is niet gezond, ik denk dat het algemeen bekend is. Voor mij is een goede pasta met een romige saus (het liefst met cantharellen en zwarte[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 1 ui 400 g spaghetti 2 eetlepels olijfolie 125 ml slagroom 50 g groene olijven zonder pit zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 4 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) chilipeper uit de molen 150 ml paddenstoelenbouillon[...]
Bron: ah.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk moet af en toe glimlachen als ik aan de kassa van één van onze plaatselijke supermarkten sta. In het voorjaar al een keer toen ik verse munt kocht en de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl25 gram roomboter 2 eetlepels olijfolie half bakje kastanje champignons in plakjes gesneden gemalen zwarte peper uit de molen 100/150 gram pecorino met truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be