Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 Voor de ravioli 300 gr witte bloem 3 eieren zout Voor de vulling 250 gr champignons, in kleine stukjes gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 olie of boter om in te vetten 225 gram vlees uit varkenssaucijsjes (snij de worst open) 45 gram boter 3 eetlepels bloem 475 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Voor de Pasta 300 gram pastameel 3 kakelverse eieren Voor de Cherrytomatensaus 250 ml extra vergine olijfolie 32 cherrytomaten, horizontaal[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - een pak cannelloni - zout, peper - 3 el olijfolie - 25 g boter - 25 g bloem - 2½ dl volle melk - 1 dl slagroom - 125 g versgeraspte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 6 personen 2 uien 2 teentjes knoflook 1 kg rundergehakt 3-4 el olijfolie 2 el tomatenpuree 2 blikken (gepelde) tomaten (800g) zout en peper 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 440 gram bloem- type 00, 2 tl saffraandraadjes, 4 el kokend water, 1 tl geelwortelpoeder, 4 eieren, 4 el olijfolie 4 el grof gehakte munt, 4[...]
Bron: smulweb.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDoor de zoete smaken valt dit gerecht ook goed in de smaak bij kinderen. Het is echt een klassieker. We maken deze vulling voor ravioli nu al bijna tien jaar.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl