Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie 1 gesnipperde ui 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 fijngesneden wortel 2 fijngesneden teentjes knoflook 350[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 400 gr erwten (diepvries of uit blik) 1 grote sjalot, dun gesneden 1 eetlepel extra vergine olijfolie 1 kleine wortel, in kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels extra vergine olijfolie 1 grote witte ui, gesneden 500 gr wild zwijn, in blokjes zout en peper naar smaak 2 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet recept van deze lasagne komt uit De Zilveren Lepel. Wel paste ik het iets aan, ik voegde namelijk een klein teentje knoflook toe. Ik hou nu eenmaal erg[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke lasagne met pompoen en een combinatie van varkensvlees en rundvlees van Jamie Oliver. Ingrediënten voor 4 personen: voor de saus: 4 dunne plakjes[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: - verse lasagne vellen (AH) - 2 bollen mozzarella, in plakken - 75 g Parmezaanse kaas, geraspt - 5 dl bechamelsaus Voor de gehaktsaus: - 30 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet lasagne kun je je net zo uitsloven als dat jezelf wilt. Je kunt voor heel makkelijk gaan met een kant-en-klaarpakket; je kunt alles zelf maken zoals de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is weekend, vies weer buiten...echt een dag om lang in de keuken te staan wat mij betreft! (maar goed, ik kan iedere dag wel lang in de keuken[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIngrediënten: - verse lasagne vellen (AH) - 2 bollen mozzarella, in plakken - 75 g Parmezaanse kaas, geraspt - 5 dl bechamelsaus Voor de gehaktsaus: - 30 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 20 lasagnevellen,voorgekookt, 5-6 dl bechamelsaus ( kant en klaar of zelf gemaakt) 2 bollen mozzarella in plakken. 50-75 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nl