Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
En wat er dan nog over is gebleven van deze tomatensalade, wordt met de handen fijngeknepen (zodat de verrukkelijke tomatensap- pen zich goed kunnen vermengen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 100 gr boter 3 eetlepels olijfolie 8 grote tenen knoflook, fijngehakt 750 gr verse asperges 100 gr gesneden verse champignons 55[...]
Bron: allrecipes.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOooooh hallo! Vanavond heb ik zoooooo heerlijk gegeten. Vanmiddag bedacht ik me dat 't echt weer tijd werd voor een maaltje van 5 sterren (means: SUPER lekker)[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedemiddag!! Gisteravond heb ik voor het eerst sinds m'n gebroken arm echt alleen in de keuken gestaan en pfoe, dat was vermoeiend! Ik maakte een lasagne met[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMmmmm... I love spaghetti puttanesca ! De zilte smaak van de ansjovis met de tomaten en de Parmezaan... Heaven on earth! Toen ik dit recept van Jamie Oliver[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlHeerlijk, heerlijk, heerlijk, deze lasagne van adukibonen. De adukiboon is een kleine donkerrode, ronde boon afkomstig uit Japan. In China geldt de adukiboon[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlFantastische vegetarische cannelloni met spinazie en ricotta! Een echt Jamie Oliver-recept want het is makkelijk maar toch erg lekker, precies wat ik zoek in[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl