Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Afscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lekkere pastaschotel met groenten in de hoofdrol, gecombineerd met een snelle artisjokpesto brengt de zon in je bord en neemt je mee naar het warme zuiden.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIs dit nou vegetarisch of niet? Ik ken vegetariërs die geen vis eten, maar ik ken er ook een paar die dat wel doen. Ik weet het dus niet, maar in ieder geval[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVan pasta krijgen wij nooit genoeg. De recepten lijken vaak best wel op elkaar, maar er zit toch iedere keer iets anders in waardoor het weer anders smaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHerfst het is toch écht samen met de winter mijn favoriete seizoen! De kleuren van de bomen, de geur als je door het boos dwaalt, de regenachtige zondagen,[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlAls ik érgens dol op ben dan is het pasta met boter. Dit recept, dat ik tegenkwam op 101 cookbooks, heb ik dan ook direct – enigszins aangepast -[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlEen combinatie die ik nog niet kende: spinazie, kersttomaatjes, champignons en pijnboompitten. Na wat te googelen kwam ik op twee recepten uit, en ik heb deze[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten ½ bakje pijnboompitten (a 80 g) 300 g schelpjespasta (zak 500 g) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 1 aubergine (in blokjes[...]
Bron: ah.nlGoedenavond! Whauw ik heb zo onwijs lekker gegeten; verse tagliatelle met tomaat uit de oven en zelfgemaakte pesto. En natuurlijk vegetarisch want Meat Free[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe jongens lusten graag pasta, maar die rode saus.... nee die slaan ze liever over, ze eten liever alleen de pasta. Maar ze moeten altijd een schep rode saus[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlEen lekkere pastaschotel met groenten in de hoofdrol, gecombineerd met een snelle artisjokpesto brengt de zon in je bord en neemt je mee naar het warme zuiden.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be