Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlAls er op mijn blog één gerecht is dat ideaal is om te maken wanneer je visite hebt, dan is dit het wel. Je maakt alles, maar dan ook echt àlles op voorhand[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept van farfalle met tomaten, basilicum en olijven is vegetarisch. Het is een recept van Donna Hay, een kookboekenschrijfster waar ik groot fan van ben.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls ik snel pasta wilde klaarmaken opende ik altijd een potje kant en klare saus, wat gehakt en groenten erbij en klaar. Inmiddels heb ik door dat het veel[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHeel lang had ik geen lasagne meer gemaakt. Ik was er niet zo enthousiast over, omdat ik het gewoon zag als pasta gegaard in de oven in plaats van in een pan,[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlHet wordt langzaam tijd om je druk te maken over je vegetarische kerstdiner! En aangezien vegetarische kerstinspiratie nogal schaars is, lijkt het me leuk om[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWat? Nou gewoon.... Gnocchi met ragù van tomaat, worst en venkelzaad! haha Bron foto: Nicole Watermann Ik moet altijd vreselijk lachen als ik mensen Gnocchi[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlNa de vele BBQ's, maaltijdsalade's en stokbroden van de afgelopen tijd hadden wij wel weer eens zin in een lekker dampend bordje pasta! Samen met mijn jongste[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAgrodolce is een Italiaanse zoetzure saus, meestal gemaakt met azijn en suiker. Zo ook in deze simpele pasta. Het levert een milde, maar typische smaak op, die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl