Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 gr penne pasta 70 gr Gorgonzola 50 gr Gruyere of Emmentaler kaas 60 gr Parmezaanse kaas 70 gr Taleggio kaas 250 ml volle[...]
Bron: allrecipes.nlPenne alla Rusticana Heerlijk de verschillende smaken uit alle hoeken van de wereld. De ene dag een Thaise curry en de andere dag een pasta uit Italië. Ik hou[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten voor 4 personen: 300–400 gram farfalle (strikjespasta) 1 stronk broccoli, in roosjes gesneden 4 ons kippendijfilets, in stukjes Olijfolie 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe beste lasagne die ik ooit gemaakt heb, ook de eerste. Had op internet een beetje rondgekeken naar wat me lekker leek en daar mijn eigen receptje van[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlSommige gerechten smaken vaak koud nog beter dan warm en dit is zo'n gerecht. Pasta met venkel, kervel, walnoten en gorgonzola. Lekker als het warm is, maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlPasta Carbonara al `a Fungi en Gorgonzola Ben je beetje huiverig om carbonara te maken? Dit recept kwam ik tegen op Smulweb... en is echt niet moeilijk te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet enige nadeel dat ik kan verzinnen aan een lasagne uit de elektrische slowcooker, is dat de bovenkant van de lasagne geen mooi goudbruin waasje heeft.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat het gerecht aan uiterlijke charme mist, maakt het ruimschoots aan smaak goed. Er gaan maar liefst drie verschillende soorten kaas in deze Italiaanse[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVan de week van een collega een tip gekregen voor een gnocchigerecht wat binnen een half uur op tafel staat en ook nog eens superlekker is. Het originele[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlSpaghetti Gorgonzola Een lekker pasta recept met een beetje pit? Deze spaghetti met de zachte, boterachtige gorgonzola kaas is snel gemaakt en ontzettend[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGnocchi di patate zijn met de hand gemaakte Italiaanse knoedels. Ze worden gemaakt van gekookte aardappelen, bloem en ei. Het Italiaanse woord gnocchi is het[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl