Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 225 gr tagliatelle 1 theelepel zout 40 gr rucola 175 gr kerstomaatjes, gehalveerd 160 gr geitenkaas 120 gr parmaham, gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlHallo daar allemaal:) In mijn vorige blogpost verklapte ik al dat ik weer in de keuken heb gestaan voor een Kerstgerechtje. Een beetje vroeg is het wel, maar[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond daar! Oh oh oh, wat heb ik verrukkelijk gegeten vanavond. Ik had vet veel zin in Parmaham en bedacht daar toevallig een leuk kerstvoorgerechtje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLasagne vellen gaar koken en droog deppen. Ondertussen cherrytomaatjes (blik) in pan met chilipoeder en tijm. Zalmmoot in reepjes snijden en door tomaten saus.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1½ pak tagliatelle (verse, a 250 g) 1 ui 2 el olijfolie 1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g) 100 g rauwe ham (bijv.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 g tuinbonen (diepvries) 75 g Parmaham 25 g boter 2 kleine sjalotten (in ringetjes) 100 ml geslagen room (23% vet) 150 g fusilli (bucati[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gnocchi 400 g minikipfiletschnitzels 8 blaadjes salie 4 plakken parmaham 5 el olijfolie 50 ml kraanwater 450 g pastasaus basilicum[...]
Bron: ah.nlSpaghetti koken. Parmaham en/of pancetta in oven krokant bakken. Olijfolie & knoflook in pan. Spaghetti erdoor. Room (of ricotta). Pan van het vuur en een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlOeeeeh jongens ziet dit er niet heerlijk mooi uit? En 't was nog lekker ook, een beetje droog misschien, maar ik was de olie vergeten. Anyway, ik at vandaag: -[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl