Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Ingrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 3 2 rode paprika's, in stukjes van ong. 2 cm 6 Romatomaten, in vieren 7 plakjes parmaham, in grove stukken 6 eetlepels olijfolie 5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Gnocchi 1 ui 3 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 800 g gepelde tomaten 1 kg gnocchi 250 g mozzarella 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben nooit echt een gnocchi eter geweest maar met een teveel aan aardappels wou ik het toch eens proberen te maken. En het is helemaal niet zo moeilijk. Dit[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe zilveren lepel is bij ons een waar naslagwerk. Dus hebben we ook maar direct de zomer editie aangeschaft en nu ook nog "De Zilveren lepel voor kinderen". De[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken tonijnsteaks (a 250 g diepvries) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1/2 zakje verse tijm (a 15 g) 5 eetlepels olijfolie 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 schaal trostomaten (5 stuks) 1 rode ui (in dunne halve ringen) 1/2 bakje basilicum ((a 15 g), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 500 g cherrytomaten aan de tak 500 g aardappelgnocchi 200 g tuinbonen (diepvries) 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gnocchi 200 g spekreepjes 1 teen knoflook 2 sjalotten 200 g paddenstoelen voor vlees (bakje à 200 g) 250 g kastanjechampignons 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 1 ei 100-125 g tarwebloem 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g Gorgonzola ((blauwaderkaas), verkruimeld) 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges (bos) 2 rode uien 50 g boter 500 g gnocchi di patate (zak, pasta) 75 g rucola (zakje) 145 g zachte geitenkaas (Bettine[...]
Bron: ah.nl