vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder ma rozijnen zout

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vegetarische lasagne met pompoen en tomaatjes

Het is de eerste werkdag van mijn lief, sinds de zomervakantie. En omdat ik zelf een vrije dag heb, besluit ik eens flink uit te pakken met het diner. Ik kies[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Lasagne Bolognese

Ingrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]

Bron: allrecipes.nl

Gnocchi met ricotta

Ingrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Ravioli al limone e carciofi

voor 4 personen 500 g pastabloem 150 g artisjokken alla contadina 250 g ricotta 4 tl pesto al limone 4 takjes platte peterselie + extra voor garneren 4 el[...]

Bron: smulweb.nl
Gnocchi  [ 'Njokkie' ]

Dat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Lasagne met ricotta en spinazie

Ingrediënten 6 lasagnebladen 450 g spinazie 100 g Parmezaanse kaas 2 eieren 250 g ricotta (verse kaas) 100 ml geslagen room (23% vet) 2 tenen knoflook[...]

Bron: ah.nl
Linguine met chorizo, tomaat en geitenkaas

Ingrediënten 300 g linguine (no.7, pasta) 2 uien 125 g chorizo 400 g cherrytomaten 125 g geitenkaas 2 el olijfolie 45 g pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 75[...]

Bron: ah.nl
Pompoenravioli

Ingrediënten 3 el olijfolie 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pak verse lasagnebladen (250 g) 1 prei (gewassen) 1/2 pak[...]

Bron: ah.nl
Spaghetti met rauwe ham & ricotta

Ingrediënten 150 g boeren rauwe ham 2 tenen knoflook 75 g Parmezaanse kaas 1 venkelknol 250 g ricotta (verse kaas) 2 eieren 300 g spaghetti 150 g veldsla[...]

Bron: ah.nl
Buiten de deur: Ravioli met rode biet en[...]

Let niet op de slechte foto; met m'n iPhone gemaakt in een sfeervol verlicht restaurant ;) Goedemiddag! Gisteren was het woensdag en wat betekent dat? Juist:[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Spaghetti met nasi groentes en kaas

Hoi! Het is vrijdagochtend en dat betekent dat ik ANY MOMENT naar LOWLANDS ga vertrekken! Oooooh, ik heb z o v e e l zin in dit festival. Ik mag als pers naar[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Zucchini Lasagna

I have seen this dish on other blogs very often so I thought that I really need to try it for myself! So here it is my version of a zucchini lasagna and it was[...]

Bron: healthylivinginheels.blogspot.com.es
Cannelloni van grove geroosterde groente

voor 4 personen 1 aubergine 1 courgette 1 grote rode paprika 1 grote groene paprika 3-4 rijpe romatomaten 12 tenen knoflook, ongepeld 60 ml olijfolie 300 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Penne met gehaktballetjes en pancetta

voor 4 personen 400 g varkensgehakt, 20 g vers broodkruim, 5 eetlepels gesnipperde ui, 5 eetlepels gehakte peterselie, 1 ei, 1 teen knoflook fijngehakt,[...]

Bron: smulweb.nl
Cannelloni van grove geroosterde groente

voor 4 personen 1 aubergine 1 courgette 1 grote rode paprika 1 grote groene paprika 3-4 rijpe romatomaten 12 tenen knoflook, ongepeld 60 ml olijfolie 300 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Penne met gehaktballetjes en pancetta

voor 4 personen 400 g varkensgehakt, 20 g vers broodkruim, 5 eetlepels gesnipperde ui, 5 eetlepels gehakte peterselie, 1 ei, 1 teen knoflook fijngehakt,[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy