Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 Cannellonipijpjes, 2 eetl geraspte kaas, Vulling: 500g gehakt. 15 ml olijfolie 1 gehakte ui 2 teentjes knoflook 225 g diepvries spinazie[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak Grand`Italia Lasagnebladen 1 pot Grand`Italia Besciamella saus (400 gram) 1 fles Grand`Italia Sugocasa (690 gram) 350 gram rundergehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g boter 50 g bloem 600 ml volle melk 2 laurierblaadjes nootmuskaat 3 eetlepels olijfolie 3-4 dikke preien (totaal ca. 1250 g), in dunne[...]
Bron: smulweb.nl'De Hollandse pot gaat internationaal' is het thema van het foodblogevent van januari 2014. Een logisch thema als je bedenkt dat de host van deze maand - Ellen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 2 bakjes cherry tomaten (a 250 g) 6 laurierblaadjes 1 teen knoflook (geperst) 4 el olijfolie 1 pakje verse lasagnebladen (250 g) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 romatomaten 4 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 250 g winterpeen (in stukjes) 1 courgette (in stukjes) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 900 g bladspinazie (diepvries) 75 g boter 50 g bloem 6 dl melk 1 laurierblaadje zout en peper nootmuskaat 2 grote uien 1 pot geroosterde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak verse mosselen (2 kg) 1 laurierblaadje 2½ dl droge witte wijn 2 tenen knoflook 1 gedroogde chilipeper (chille) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nl2-3 personen Morgen begin ik met de challenge van Kliek & Co om een maand lang geen bruikbaar voedsel weg te gooien. Laten we dan maar meteen beginnen met[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBegin met de saus: snipper de ui, knoflook en snijd één hand van de verse basilicum (inclusief steeltjes) en de wortel fijn. Verwarm een grote braadpan met een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet is weekend, vies weer buiten...echt een dag om lang in de keuken te staan wat mij betreft! (maar goed, ik kan iedere dag wel lang in de keuken[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIk weet het nog goed. Ik was vijftien en op vakantie in Amerika. Via familie kwamen we terecht bij vrienden, die ons uitnodigden voor het avondeten. Wat zullen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl