Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 6 personen Rode saus: - 1 kg half om half gehakt - 1 pakje onbijtspek - 2 grote uien - 3 tenen knoflook - snufje kaneel - groene kruiden (Italiaans) - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse ravioli met kaas (bijv. van Albert Heijn) 2 blikken tomaatstukjes 1 bakje champignons 1 courgette (of 2 kleine) 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel knoflookpoeder 1/4 theelepel kipkruiden 1/4 theelepel cayennepeper 1/8 theelepel uienpoeder 1/8 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Rode saus: - 1 kg half om half gehakt - 1 pakje onbijtspek - 2 grote uien - 3 tenen knoflook - snufje kaneel - groene kruiden (italiaans) - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 g gedroogde porcini (paddestoelen toko of delicatessen winkel), 40 g boter of margarine, 1 grote ui grofgesneden, 60 g vet van parmaham of[...]
Bron: smulweb.nlIk denk dat dit een van de favoriete recepten bij ons in huis is, carbonara. Voor het eetgemak (lees: minder geklieder) maak ik vaak een variant met macaroni[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 6 personen Rode saus: - 1 kg half om half gehakt - 1 pakje onbijtspek - 2 grote uien - 3 tenen knoflook - snufje kaneel - groene kruiden (Italiaans) - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 g gedroogde porcini (paddestoelen toko of delicatessen winkel), 40 g boter of margarine, 1 grote ui grofgesneden, 60 g vet van parmaham of[...]
Bron: smulweb.nlLasagne behoort toch wel tot één van mijn favoriete gerechten. Je kunt variëren met ingrediënten, van standaard bolognese tot zalm & spinazie of - zoals[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij 30 g boter 125 g magere spekreepjes 250 g mager rundergehakt 250 g half-om-halfgehakt 150 ml rode wijn[...]
Bron: ah.nlIk maak zelden lasagne, maar wanneer ik de moeite neem voor dit heerlijke gerecht is het ook echt overheerlijk! Ik had wat tijd over dus ik heb weer eens[...]
Bron: majosmeeman.blogspot.nlWat ben ik dol op lasagne! In de begin tijden van mijn allergie was het een hele opgave om dit te maken, nu is het nog steeds niet in 30 minuten klaar maar dat[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comEr gaat niets boven een warm bordje pasta - het liefst uit de oven. Dat is comfort food No.1. Of het nu winter of zomer is, vroeg of laat, bij mij gaat het er[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlRecepten voor lasagne zijn er in overvloed en in de loop van de jaren heb ik een aantal favorieten verzameld die ik met enige regelmaat maak. Op het blog van[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl