Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (in dunne partjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g kastanjechampignons (in plakjes) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlDit is best een chique voorgerecht, ook geschikt voor de Kerst, maar dan een kleinere portie en met een raviolo per persoon. De velouté is makkelijk van te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 16 verse lasagnevellen zout en peper 2 sjalotjes fijngesneden 2 eetl. olijfolie 800 gram spinazie 200 gram roomkaas 1 dl melk 2-3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2/3 fles á 680 g pastasaus tomaat en basilicum (bijv. Bertolli) 30 gram boter 30 gram bloem Melk Geraspte kaas, naar smaak Zout, peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 verse lasagnevellen zout en peper 2 sjalotjes fijngesneden 2 eetl. olijfolie 800 gram spinazie 200 gram roomkaas 1 dl melk 2-3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2/3 fles á 680 g pastasaus tomaat en basilicum (bijv. Bertolli) 30 gram boter 30 gram bloem Melk Geraspte kaas, naar smaak Zout, peper[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen maandag ben ik flink te grazen genomen bij de tandarts of beter gezegd de implantoloog. Ik zal jullie de details besparen, maar ik zie er niet uit.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com