Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 6 300 g kipgehakt 50 g rode paprika, zonder zaadlijsten en in fijne blokjes gesneden 50 g stengels prei, fijngesneden 50 g erwten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 g lasagneblaadjes die niet hoeven worden voorgekookt, circa 12 blaadjes 1 blik artisjokbodems in water, circa 400 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr mager rundergehakt 2 uien in blokjes gesneden 2 blikken gehakte tomaten flinke snuf gemengde kruiden 1/2 fles rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 120 gr pancetta in blokjes 1 ui, gesneden 1 tot 2 eetlepels extra virgine olijfolie 6 varkensworstjes, zonder velletje 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLasagne behoort toch wel tot één van mijn favoriete gerechten. Je kunt variëren met ingrediënten, van standaard bolognese tot zalm & spinazie of - zoals[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij 30 g boter 125 g magere spekreepjes 250 g mager rundergehakt 250 g half-om-halfgehakt 150 ml rode wijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 hazen(achter)bouten (ca. 1400 g) zout peper 4 dl rode wijn 1 stengel bleekselderij 1 wortel 1 ui 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels 4[...]
Bron: ah.nlI'm back ! De laatste 2,3 weken is het hier zéér rustig geweest. 't Is te zeggen, op de blog is het zéér rustig geweest. Ik kookte en bakte nog wel maar ik[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlRigatoni met ragù van Ossenstaart en Italiaanse worst 600 gr. Ossenstaart 4 Mergpijpjes (of soepbotten) 4 Italiaanse worsten 1 Ui, gesnipperd 3 Teentjes[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlPaddenstoelen-lasagne 15 gr. Gedroogde porcini 1 Rode ui, gesnipperd 3 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Wortel, in blokjes gesneden 1 Stengel bleekselderij,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl