Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen * 500 gram rundergehakt * 2 tenen knoflook, fijngesneden * olijfolie extra vergine * 1 flinke ui, gesnipperd * 3 eetl. wortel in blokjes * 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 6-8 gedroogde lasagnevellen 2 uien, gesnipperd 2-3 prei, gesneden in dunne ringen 3 wortelen, fijngesneden 2-4 sticks selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlMeestal hoef ik geen groenten weg te moffelen. Ik ben gezegend met goede eters. Alleen de jongste is nogal eigenwijs. Niet qua smaak hoor.. nee, qua[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls er op mijn blog één gerecht is dat ideaal is om te maken wanneer je visite hebt, dan is dit het wel. Je maakt alles, maar dan ook echt àlles op voorhand[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij 30 g boter 125 g magere spekreepjes 250 g mager rundergehakt 250 g half-om-halfgehakt 150 ml rode wijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 ansjovisfilets 1 ui 3 tenen knoflook 800 g gepelde tomaten (blik à 400 g) 1 tl suiker 3 takjes basilicum 400 g spaghetti[...]
Bron: ah.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlSinds kort heb ik een abonnement op 'Foodies', een blad vol heerlijke recepten en een bron van inspiratie voor de ware kookliefhebber. Deze rigatoni is het[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl