Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Onlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVeel pasta eten is niet gezond, ik denk dat het algemeen bekend is. Voor mij is een goede pasta met een romige saus (het liefst met cantharellen en zwarte[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 400 g tagliatelle (lintpasta) 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 6 el olijfolie met witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges zout 4 gedroogde tomaten in olie (potje) 1½ zakje verse basilicum (Ã 15 g) 3 eetlepels olijfolie met[...]
Bron: ah.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk moet af en toe glimlachen als ik aan de kassa van één van onze plaatselijke supermarkten sta. In het voorjaar al een keer toen ik verse munt kocht en de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be100 gram semolina 100 gram bloem tipo 00 2 eieren geklutst 250 gram kastanje champignons 150 gram oesterzwammen in stukken gescheurd 125 gram ricotta 100 ml[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlFrisse en zomerse pasta. Dat leek me wel wat, want die er-is-alweer-een-jaar-voorbij-en-ik-weet-nog-zo-goed-toen-het-[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe kunt niet alleen maar gehaktbrood in ossobuccosaus eten als avondmaal, dus maakte ik daar laatst gnocchi bij. Niet dat ik ooit al gnocchi had gemaakt, maar[...]
Bron: mangerie.blogspot.com