Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten: - 50 g blanke amandelen - 20 middelgrote basilicumblaadjes + extra voor serveren - 150 g zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt - 4 tenen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr. Bloem 3 Eieren 1 eetl. Olijfolie 2 theel. Zout Vulling: 100 gram Champignons 1 Sjalot 40 gram Dadels 20 gram Gedroogde perziken 20[...]
Bron: smulweb.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHeerlijke pesto met geroosterde tomaatjes, amandelen, basilicum e n Parmezaanse kaas. Spaghetti met geroosterde tomaten en amandelpesto Recept voor : 4[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlIngrediënten 500 g rigatoni (gedroogd (pasta)) 40 g Parmezaanse kaas 100 g amandelen (geblancheerd) 2 tenen knoflook (gepeld) 2 Spaanse rode pepers[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 9 el olijfolie extra vierge (Italiaans (fles 500 ml)) 1 bakje blanke amandelen (95 g) 300 g spaghetti 1 teen knoflook 1 bakje basilicum ((15[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g bloem (+ om te bestuiven) 2 eieren 100 ml olijfolie (+ 2 1/2 eetlepels) 50 g pecorino (kaas) (stukje) 1 sinaasappel (schoongeboend en[...]
Bron: ah.nl400 gr kerstomaatjes gehalveerd 2 teentjes knoflook in de schil 3 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 100 gr blanke amandelen 300 gr fusilli 50 gr Parmezaanse[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlMeneer zat twee weken in Groenland en dat betekent dat wij thuis qua avondeten weer waren aanbeland bij de categorie Gezond en Snel. Want ik kom thuis met de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe gaan voor eenvoud, pure dingen en geen tierlantijntjes. Veganistisch, vegetarisch, recht uit de natuur dus. De ene dag is de andere dag niet... Vandaag een[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlSinds kort heb ik een abonnement op 'Foodies', een blad vol heerlijke recepten en een bron van inspiratie voor de ware kookliefhebber. Deze rigatoni is het[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe originele Pasta Carbonara is met spek, eieren en kaas. De Canadees-Italiaanse kok Vicenzo heeft tot mijn verbazing een vegetarische versie gemaakt (bravo[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nl