Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen * 50 g boter * 50 g bloem * 500 ml halfvolle melk * 1 aubergine * 1 winterpeen * 1 courgette * 2 el olijfolie * 1 zak spinazie (300 g) *[...]
Bron: smulweb.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 50 g boter 60 g bloem 500 ml halfvolle melk 1 aubergine 250 g winterpeen 1 courgette 2 el olijfolie 300 g spinazie 690 ml tomatensaus[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 romatomaten 4 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 250 g winterpeen (in stukjes) 1 courgette (in stukjes) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 2 courgettes 300 g tagliatelle (met ei (pasta, zak 500 g)) 2 x 150 g achterham (plakken) 1 bakje verse kruidenkaas knoflook[...]
Bron: ah.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 3 personen 1/3 van een broccoli 1 winterpeen 100 g sperziebonen 1 sjalot ui 2 tenen knoflook 1 pot basilico pasta saus van Grand Italia pasta bladeren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 middelgrote prei 2 uien 3 teentjes knoflook 150 ml wite wijn 150 ml bouillon 1 blik tomaten (blokjes of hele tomaten) Tijm Laurierblad Meel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1/3 van een broccoli 1 winterpeen 100 g sperziebonen 1 sjalot ui 2 tenen knoflook 1 pot basilico pasta saus van Grand Italia pasta bladeren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 middelgrote prei 2 uien 3 teentjes knoflook 150 ml wite wijn 150 ml bouillon 1 blik tomaten (blokjes of hele tomaten) Tijm Laurierblad Meel[...]
Bron: smulweb.nl